Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English
Afbeelding

Bewonersavond 8 oktober as. vindt digitaal plaats

Katja Torbijn | woensdag 30 september 2020
Katja

Eerder nodigden we u uit voor een bewonersavond op donderdag 8 oktober. We vinden het, gezien de aangescherpte maatregelen en het toenemend aantal coronabesmettingen, niet verantwoord om een fysieke bijeenkomst te organiseren. Uw gezondheid en die van onze teamleden staat immers voorop. De informatieavond vindt daarom online plaats.

U bent van harte welkom om deel te nemen in één van de twee tijdblokken: van 18.30-19.30 uur of van 20.00-21.00 uur. Uitvoeringsorganisatie Metro en Tram en aannemer Dura Vermeer geven een presentatie over de Uithoornlijn. Onderwerpen die terugkomen zijn onder andere het ontwerp, de aanpak, planning en hinderbeperkende maatregelen voor omgeving, verkeer en OV. Via de chatfunctie kunt u uw vragen stellen.

Wilt u deelnemen aan één van de twee tijdblokken? Meldt u zich dan aan via info@uithoornlijn.nl of 020-470 4070. U ontvangt dan uiterlijk 7 oktober de link om deel te nemen.

Wij vinden het erg jammer u niet persoonlijk te kunnen ontvangen op 8 oktober. Uiteraard hopen we u online te treffen. Kunt u 8 oktober niet aanwezig zijn, en heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via www.uithoornlijn.nl, 020-470 4070 of info@uithoornlijn.nl. Enkele dagen na de bijeenkomst is de presentatie terug te kijken op deze website.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

Wil u dit bericht delen?