Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English
Afbeelding

Denkt u mee over een groene inpassing van de Uithoornlijn?

Katja Torbijn | vrijdag 18 december 2020
Katja

De komst van de nieuwe tramlijn heeft impact op de leefomgeving in Uithoorn. We realiseren ons dat groen in uw omgeving belangrijk is, en behouden het liefst zoveel mogelijk bomen en andere natuur. Toch is het onvermijdelijk dat er groen verdwijnt voor de aanleg van de Uithoornlijn. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden om het verwijderde groen, binnen de vastgestelde kaders, te compenseren. Daarom organiseren we speciale thematafels in januari en februari. Denkt u mee?

Thematafel groene inpassing

Op dinsdagavond 26 januari 2021 organiseren we de eerste digitale thematafel. Dura Vermeer zal het voorlopige ontwerp van de Uithoornlijn toelichten. We horen tijdens deze bijeenkomst graag uw ideeën met betrekking tot het groen in uw omgeving. Op dinsdagavond 16 februari vindt een vervolgbijeenkomst plaats. Tijdens deze avond koppelt Dura Vermeer terug op welke manier uw ideeën zijn meegenomen in het ontwerp.

Data: 26 januari en 16 februari 2021
Tijd: 19.00-21.00 uur
Locatie: Online

Thematafel veiligheid

In het tweede kwartaal organiseren we een digitale thematafel over veiligheid: tijdens de bouw van de tramlijn én als de tram straks rijdt. Ook hierover horen we graag uw ideeën, Dura Vermeer neemt deze mee in de verdere uitwerking van de aanpak en het ontwerp. De exacte data van deze thematafel delen we in de loop van het eerste kwartaal. U kunt zich al aanmelden voor deze thematafel.

Aanmelden?

Wilt u deelnemen aan de digitale thematafels? Dan horen we dat graag via 020-470 4070, info@uithoornlijn.nl of via een persoonlijk bericht via Facebook of Twitter. U ontvangt in januari meer informatie van ons. Heeft u zich al eerder aangemeld voor de thematafels? Dan hoeft u zich niet nogmaals aan te melden.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

Wil u dit bericht delen?