Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English
Afbeelding

Uitnodiging: informatieavond donderdag 8 oktober 2020

Katja Torbijn | maandag 21 september 2020
Katja
woensdag 30 september 2020

Bewonersavond Uithoornlijn op 8 oktober as. vindt digitaal plaats

We vinden het, gezien de aangescherpte maatregelen en het toenemend aantal coronabesmettingen, niet verantwoord om een fysieke bijeenkomst te organiseren. Uw gezondheid en die van onze teamleden staat immers voorop. De informatieavond vindt daarom online plaats. U bent van harte welkom om deel te nemen in één van de twee tijdblokken: van 18.30-19.30 uur of van 20.00-21.00 uur. Uitvoeringsorganisatie Metro en Tram en aannemer Dura Vermeer geven een presentatie over de Uithoornlijn. Onderwerpen die terugkomen zijn onder andere het ontwerp, de aanpak, planning en hinderbeperkende maatregelen voor omgeving, verkeer en OV. Via de chatfunctie kunt u uw vragen stellen. Wilt u deelnemen aan één van de twee tijdblokken? Meldt u zich dan aan via info@uithoornlijn.nl of 020-470 4070. U ontvangt dan uiterlijk 7 oktober de link om deel te nemen. Wij vinden het erg jammer u niet persoonlijk te kunnen ontvangen op 8 oktober. Uiteraard hopen we u online te treffen. Kunt u 8 oktober niet aanwezig zijn, en heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via www.uithoornlijn.nl, 020-470 4070 of info@uithoornlijn.nl. Enkele dagen na de bijeenkomst is de presentatie terug te kijken op de website.

We kunnen ons voorstellen dat u, nu de eerste werkzaamheden zichtbaar zijn, vragen heeft over de aanleg van de nieuwe tramlijn. We nodigen u van harte uit voor een algemene informatieavond over het project op donderdag 8 oktober 2020. Samen met aannemer Dura Vermeer informeren wij u graag over onder andere de planning, het ontwerp, de aanpak, manieren waarop we hinder voor de omgeving voorkomen of beperken, bouwroutes en de compensatie van groen. Er zijn verschillende experts vanuit het projectteam, de gemeente Uithoorn en Dura Vermeer aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Datum: donderdag 8 oktober 2020
Tijd: 18.30-21.15 uur
Locatie: wordt u over geïnformeerd na aanmelding

Maatregelen omtrent corona

Om de anderhalve meter afstand goed in acht te kunnen nemen, vragen wij u om vooraf aan te melden en werken we met tijdblokken. U kunt zich aanmelden voor één van de volgende tijdblokken:

  • 18.30-19.15 uur;
  • 19.30-20.15 uur;
  • 20.30-21.15 uur;

Adviezen vanuit de rijksoverheid volgen wij op de voet. Indien noodzakelijk passen we kort van tevoren de maatregelen of de vorm van de bijeenkomst aan op het dan geldende advies. Wij zullen u hier na uw aanmelding persoonlijk over informeren. Wij verzoeken u daarnaast om rekening te houden met de geldende maatregelen, door:

  • Met maximaal twee personen te komen;
  • Uw handen te ontsmetten bij binnenkomst;
  • Anderhalve meter afstand te houden en de aangegeven looproutes te volgen;
  • Informele gesprekken met bekenden buiten te voeren;
  • Instructies van onze medewerkers op te volgen;
  • Thuis te blijven als u klachten heeft.
Aanmelden en meer informatie

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@uithoornlijn.nl of telefonisch via (020) 470 4070. Wilt u bij uw aanmelding het gewenste tijdblok (inclusief eventueel reserve tijdblok), uw e-mailadres, telefoonnummer en het aantal personen vermelden?

We hopen u te ontmoeten op 8 oktober aanstaande!

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

Wil u dit bericht delen?