Afbeelding

Afsluiting Randweg voorbij, nog wel verkeersmaatregelen

Katja Torbijn | vrijdag 3 december 2021
Katja

De werkzaamheden aan het verleggen van de duiker en het voorbereiden van de tijdelijke brug over de Hoofdtocht bij de Randweg zijn klaar. De Randweg/Op de Klucht is weer open voor doorgaand verkeer.

Omdat er komende week ook nog werkzaamheden aan kabels en leidingen zijn, is op de Randweg maar één rijstrook beschikbaar. Dat betekent dat het verkeer bij de kruising spoordijk-Randweg er om de beurt langs kan. Daarom geldt daar een snelheidsbeperking van 30 km/u. De om-en-om-regeling blijft op de weg tot dinsdag 7 december einde van de dag. Daarna zijn op de Randweg de rijstroken in beide richtingen weer in gebruik. Vanaf dat moment, woensdag 8 december, is de kruising spoordijk-Randweg in gebruik. Als daar bouwverkeer wil oversteken tussen bouwterrein en de spoordijk, wordt dit met verkeerslichten geregeld.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

10 december 2021 | 10:06

Yvon enthoven

Maar die aanleg heeft toch niets te maken met dat de bus uit Mijdrecht niet het busstation in Uithoorn kan berijken.

Schrijf een reactie
0
+1
Foto van Katja Torbijn
10 december 2021 | 10:41

Katja Torbijn

Vanaf 3 januari werken wij op de busbaan tussen Uithoorn Centrum en de Boerlagelaan. Bussen rijden dan via een omleiding (Amsterdamseweg, Wiegerbruinlaan, Alfons Arienslaan). Die omleiding heeft gevolgen voor de dienstregeling, daar kan Syntus Utrecht je alles over vertellen.

Schrijf een reactie
+1
Wil u dit bericht delen?