Afbeelding

Digitale bewonersbijeenkomst op donderdag 9 december

Katja Torbijn | donderdag 9 december 2021
Katja

Op donderdag 9 december vinden er twee digitale bewonersbijeenkomsten plaats: om 16.30 uur en 19.30 uur. U bent van harte welkom om deel te nemen. Projectorganisatie Metro en Tram en aannemer Dura Vermeer geven samen een presentatie over de Uithoornlijn. Onderwerpen die terugkomen zijn onder andere het ontwerp, de planning en hinderbeperkende maatregelen. Deze digitale bijeenkomst duurt ongeveer 60 minuten.

Deelname

U kunt op twee momenten deelnemen door op één van de links te klikken:

Vanaf circa tien minuten voor aanvang kunt u op de link klikken en alvast aanmelden. U bent zelf niet te zien of te horen tijdens de digitale bijeenkomst. Wij adviseren u een rustige plek te kiezen en omgevingsgeluid zoveel mogelijk uit te schakelen (bijvoorbeeld door een koptelefoon te gebruiken).

Vragen stellen

Via de chatfunctie kunt u uw vragen stellen, tijdens de bijeenkomst vindt u rechts in beeld een chatvenster. De vragen die u hier stelt, zijn alleen zichtbaar voor uzelf en leden van het projectteam. We beantwoorden vragen via de chat. Vragen die voor veel mensen belangrijk zijn, beantwoorden we tijdens de presentatie. Gestelde vragen en antwoorden plaatsen we enkele dagen na de bijeenkomst op deze website.

Terugkijken bijeenkomst

Wij vinden het erg jammer u niet persoonlijk te kunnen ontvangen op donderdag 9 december. Uiteraard hopen we u online te treffen. Kunt u 9 december niet aanwezig zijn, en heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Enkele dagen na de bijeenkomst plaatsen we op deze website een link om de presentatie terug te kijken.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

Wil u dit bericht delen?