Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English
Afbeelding

Thematafel: Dura Vermeer presenteert conceptontwerp halte Aan de Zoom

Katja Torbijn | maandag 18 januari 2021
Katja

De komst van de nieuwe tramlijn heeft impact op de leefomgeving in Uithoorn. Een aantal bewoners dacht in het voortraject mee over de inrichting van de directe omgeving van halte Aan de Zoom. Suggesties uit deze bijeenkomsten zijn door Dura Vermeer meegenomen in het voorlopige ontwerp. We presenteren dit voorlopige ontwerp graag aan omwonenden tijdens speciale thematafels.

Thematafel herinrichting omgeving Aan de Zoom

Op donderdag 4 februari 2021 organiseren we de eerste digitale thematafel. Dura Vermeer zal tijdens deze bijeenkomst het voorlopige ontwerp toelichten. Deze toelichting gaat over de halte Aan de Zoom zelf en de directe omgeving van de halte: de herinrichting van Aan de Zoom/Zonnedauw, de ontsluiting van Buitendijks, de overgang tussen Aan de Zoom en de Faunalaan en de inrichting van de Faunalaan nabij de aan te leggen parkeerplaatsen. We ontvangen tijdens deze bijeenkomst graag, binnen de vastgestelde kaders, feedback op dit ontwerp.

Op donderdag 25 februari 2021 vindt de vervolgbijeenkomst plaats. Tijdens die bijeenkomst koppelt Dura Vermeer terug op welke manier de feedback uit de eerste bijeenkomst is meegenomen in het definitieve ontwerp.

Data: donderdag 4 en donderdag 25 februari 2021
Tijd: 19.00-21.00 uur
Locatie: Online

Aanmelden en meer informatie

Woont u in de omgeving van halte Aan de Zoom en wilt u deelnemen aan de digitale thematafels? Dan horen we dat graag via 020-470 4070 of info@uithoornlijn.nl. Wilt u in uw aanmelding uw naam, adres en e-mailadres vermelden? Na uw aanmelding ontvangt u meer informatie van ons.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

Wil u dit bericht delen?