Afbeelding

Brand op het bouwterrein

Katja Torbijn | woensdag 29 juni 2022
Katja

Afgelopen nacht, net voor vier uur, ontstond er brand op het bouwterrein nabij de Boerlagelaan. De brandweer kwam ter plaatse en heeft het vuur met veel moeite uitgekregen.

Bij de brand zijn delen van de recent geplaatste geluidschermen verbrand, daarnaast is er ernstige schade aan de bouwkeet. Dempingmateriaal van rubber, dat op het bouwterrein opgeslagen lag voor montage aan de trambaan, is onherstelbaar beschadigd. Bij metingen van de brandweer zijn geen schadelijke stoffen aangetroffen. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Dura Vermeer onderzoekt op dit moment de gevolgen die de brand en verloren materialen hebben voor het verdere verloop van de werkzaamheden. We communiceren hierover zodra er meer duidelijkheid is.

Een aantal werkzaamheden komt door de brand stil te liggen, onder andere omdat bouwmateriaal opnieuw besteld en geleverd moet worden. Er zijn bij de brand geen gewonden gevallen.

De brand brak rond 03.54 uur uit. Heeft u iets gezien of gehoord voorafgaand aan de brand? Meldt dit dan bij de politie.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

30 juni 2022 | 11:02

Rene Wiersma

Ik schrok ervan van deze schade.

Schrijf een reactie
0
+1
Foto van Katja Torbijn
4 juli 2022 | 09:03

Katja Torbijn

Dat kan ik me voorstellen. Wij ook. Bedankt voor je medeleven!

Schrijf een reactie
+1
29 juni 2022 | 17:32

Martijn Roos

Erg vervelend. Veel schade aan materialen die benodigd zijn de aanleg Uithoorlijn. We wachten het onderzoek ,oorzaak af. Van mij de vaste volger ,Sterkte en Steun. ūüĎć

Schrijf een reactie
0
+1
Foto van Katja Torbijn
30 juni 2022 | 09:10

Katja Torbijn

Bedankt Martijn!

Schrijf een reactie
+1
Wil u dit bericht delen?