Afbeelding

Werkzaamheden in de kerstvakantie

Katja Torbijn | woensdag 21 december 2022
Katja

In de kerstvakantie wordt het op de Uithoornlijn een stuk rustiger. Sommige werkzaamheden lopen in de kerstvakantie wel door.

We werken in de kerstvakantie door op de volgende locaties:

  • Op het opstelterrein zijn we bezig met het betonwerk aan het stroomvoorzieningsgebouw en de technische ruimtes. We vlechten eerst het staal (wapening), waarna we het beton storten. Daarna bouwen we er steigers omheen, zodat we in het nieuwe jaar verder kunnen gaan met de buitenkant van het gebouw;
  • In de bocht bij de Wederik/Buitendijks maken we een afwerkingsrand op de damwanden af , dit noemen we een deksloof;
  • Bij de Randweg bouwen we verder aan de nieuwe brug over de Hoofdtocht. We bouwen vanaf de kant van de bouwhub om hinder te beperken;
  • Tussen Aan de Zoom en de Zijdelweg leggen we de kabels aan voor de stroomvoorziening voor het toekomstige spoor. Dat doen we van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 december met een graafmachine.

We werken niet tijdens de kerstdagen en ook niet op zaterdag 31 december. In de kerstvakantie is het informatiepunt in de Faunalaan gesloten. Ziet u een onveilige situatie rondom de aanleg van de tramlijn? Dan horen we graag van u!

Bereikbaarheid projectorganisatie in de kerstvakantie

We bedanken alle omwonenden en weggebruikers voor hun geduld tijdens de werkzaamheden in 2022. De impact was soms heel groot en we begrijpen dat dat heel vervelend is geweest.

We wensen iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. De projectorganisatie is maandag 9 januari 2023 weer aanwezig. Voor dringende zaken zijn wij in de vakantie telefonisch, via SMS en WhatsApp bereikbaar via 06-38727942. Het kan iets langer duren voor we reageren. Niet-dringende zaken kunt u uiteraard ook aan ons laten weten, deze pakken we vanaf 9 januari op.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

Wil u dit bericht delen?