Afbeelding

Interactieve kaart Uithoornlijn

Amy Jansen | donderdag 18 juli 2024

Het project voor de aanleg van de Uithoornlijn komt langzaam ten einde. Vanaf 21 juli rijdt tramlijn 25 volgens de dienstregeling van en naar Uithoorn. De afronding van het project wil ook zeggen dat het projectteam afscheid gaat nemen.

Dit betekent dat bijvoorbeeld onze info@uithoornlijn.nl mailbox niet langer beschikbaar is en dat we niet meer via sociale media of ons mobiele telefoonnummer bereikbaar zijn. Deze communicatiemiddelen worden na 21 juli niet meer beantwoord. Dit betekent echter niet dat vragen en/of opmerkingen geen plek meer hebben, u kunt terecht bij de diverse beheerders die de tramlijn gaan onderhouden.

Om duidelijkheid te geven met wie u contact kunt op nemen is een interactieve kaart gemaakt. De kleuren op de kaart corresponderen met een bepaalde beheerder van de openbare ruimte of het spoor. Zo ziet u bij wie u terecht kunt met uw vraag en/of opmerking. De kaart staat op de homepage van onze website, welke als naslag nog een jaar beschikbaar blijft.

Klik op de afbeelding hier onder om de kaart te zien:

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.
22 juli 2024 | 12:18

marjolein aartsen

mag je fiets meegenomen worden met deze nieuwe lijn?

Schrijf een reactie
0
+1
Foto van Marije Mooij
25 juli 2024 | 13:11

Marije Mooij

Voor vragen over het meenemen van fietsen in lijn 25 verwijzen wij graag naar GVB, zie ook https://gvb.nl/tram25 waar deze vraag in het kader ‘goed om te weten’ terugkomt.

Schrijf een reactie
+1
20 juli 2024 | 01:29

Bus 178 Poortwachter - Uithoorn

Bus 178!

https://petities.nl/petitions/behoud-bus-347-en-verleng-de-nieuwe-bus-178-naar-uithoorn-amstelplein/signatures?locale=nl

Schrijf een reactie
0
+1
Wil u dit bericht delen?