Afbeelding

Terugblik feestelijke opening Uithoornlijn

Amy Jansen | dinsdag 23 juli 2024

Vanaf afgelopen zondag, 21 juli, rijdt tram 25 tussen Uithoorn en Amsterdam Zuid. De dag ervoor is de aanleg van tramlijn 25 gevierd in Uithoorn. De tram reed van 10.00 tot 14.00 uur heen en weer tussen de haltes in Uithoorn.

Omwonenden en andere geïnteresseerden konden gratis met de tram mee tussen de haltes om de feestelijkheden te beleven. De festiviteiten zijn ondanks de hoge temperaturen druk bezocht en we willen iedereen ontzettend bedanken die deze mooie dag met ons mee heeft gevierd!

Elke halte een feestje
Op alle drie de haltes waren verschillende activiteiten en versnaperingen te vinden. Bij Uithoorn Centraal zong het Uithoorns Soulkoor D-F!ne leuke nummers en kon koffie gehaald worden. Op halte Uithoorn Station draaide een DJ feestelijke muziek en waren ijsjes te halen. Een lekkere snack tijdens de warme, zonnige dag. Op de laatste halte, Aan de Zoom, waren optredens te zien van Uithoornse Dancestudio Jamtastic en waren gezonde smoothies en flesjes water te krijgen. Ondertussen reden de Complimentenmakers ook mee tussen de haltes, om mooie complimenten uit te delen aan de reizigers. De give aways waren mede mogelijk gemaakt door dagbesteding Club Amstelring. Veel mensen waren enthousiast over de tramrit en de activiteiten.

Afronding project Uithoornlijn
Met deze festiviteiten en de tram die volgens dienstregeling rijdt, komt er binnenkort een einde aan het project Uithoornlijn. Dit wil ook zeggen dat de contactmogelijkheden, zoals het bekende Uithoornlijn telefoonnummer en de mailbox, stoppen. Met vragen en/of opmerkingen kunt u nu terecht bij andere partijen. Wie u moet hebben voor uw vraag of opmerking? Dat vindt u op de interactieve kaart.

Foto’s en aftermovie
We kijken met veel plezier terug naar een gezellige dag vol festiviteiten. Nieuwsgierig hoe de feestelijkheden er uit zagen of dat u zelf door onze fotograaf bent gespot? De foto’s vindt u in ons digitale fotoboek.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.
Wil u dit bericht delen?