Afbeelding

Foto-update: Uithoornlijn vanuit de lucht

Katja Torbijn | vrijdag 3 maart 2023
Katja

Op dit moment vinden er op en langs de hele toekomstige tramlijn werkzaamheden plaats. Onze luchtfotograaf maakte gisteren prachtige beelden van de werkzaamheden vanaf grote hoogte. De foto’s bekijken? Klik dan op het foto-album hieronder.

Eerdere foto’s bekijk je hier.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

3 maart 2023 | 14:24

J.M.Faulhaber

Ik heb geen vragen.
Vind de foto-album fantastisch. Ook voor de toekomst.
Goed bewaren !!
Is het album straks te koop ?

Schrijf een reactie
0
+1
26 maart 2023 | 20:34

Bewoner uit de omgeving

Beste project medewerkers, op deze site zijn maar weinig (actuele) foto’s te zien, laat staan te vinden. In 2022 was er al aangekondigd dat naast Facebook, er ook meer aandacht zal worden besteed aan deze website, voor het plaatsen en zien van foto’s. In het hoofdmenu zal dan een soort map moeten komen te staan. Verder zijn de sites van de Amsteltram en Amstelveenlijn niet meer bijgehouden. Van de laatste valt dat te begrijpen maar er zijn (nog) steeds drie sites voor één Amsteltramlijn. De Amstelveenlijn, de Uithoornlijn en de Amsteltram. Het zou dus beter zijn om alleen nog de site van de Amsteltram in stand te houden. Succes nog met het project!

Schrijf een reactie
0
+1
27 maart 2023 | 09:42

Virella

helemaal mee eens, vooral omdat ik geen Facebook gebruik en het ook niet van plan ben. Het zou fijn zijn als alle foto’s die op Facebook worden gezet ook hier op dit platform zouden worden opgenomen, hierdoor krijg je een enkele plaats waar alles te vinden is.

Schrijf een reactie
0
+1
Wil u dit bericht delen?