Afbeelding

Nachtwerkzaamheden aan viaduct N201: 17 april – 6 mei

Stephanie Versteeg | maandag 17 april 2023
Stephanie

Van maandag 17 april tot en met zaterdag 6 mei vinden er nachtwerkzaamheden plaats op en aan het viaduct over de N201. Om de werkzaamheden veilig te laten verlopen, mag er geen verkeer onder het viaduct doorrijden. Daarom werken we in de nacht tussen 20.00 en 05.00 uur. Verkeer kan wel gebruik maken van de N201, maar maakt in beide richtingen aan één kant van de middenberm gebruik van dezelfde rijbaan (beide richtingen één rijstrook).

De werkzaamheden omvatten het aanbrengen van de randelementen aan de buitenzijde van het viaduct en het weghalen van de tijdelijke steigers. De werkzaamheden zijn als volgt ingedeeld:

  • Nacht van maandag 17 op dinsdag 18 april: Voorbereidende werkzaamheden en verkeersmaatregelen, waarbij verkeer in beide richtingen gebruik maakt van slechts één rijstrook.
  • Alle nachten van dinsdag 18 april tot en met vrijdag 5 mei: Werkzaamheden aan het viaduct, waarbij één weghelft buiten gebruik is en verkeer op de andere weghelft in beide richtingen slechts één rijstrook heeft. Op- en afritten blijven beschikbaar.
  • Nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 mei: Afrondende werkzaamheden, waarbij verkeer in beide richtingen gebruik maakt van slechts één rijstrook.

We vragen weggebruikers rekening te houden met de verkeersmaatregelen op de genoemde data en tijden om tijdens de werkzaamheden veilig gebruik te maken van de N201. Voor omwonenden kan tijdens de werkzaamheden geluidshinder ontstaan door het verwijderen van de steigers en het losmaken en weer terugplaatsen van bouten en de geleiderail.

Wil je de voortgang van de werkzaamheden live volgen? Dat kan via onze webcam.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

Wil u dit bericht delen?