Afbeelding

Bewonersavond 9 december 2021 nu terug te kijken

Katja Torbijn | woensdag 15 december 2021
Katja

Omgevingsmanagers Marije Mooij (projectorganisatie) en Lummieke IJmker (Dura Vermeer) lichtten het ontwerp, de planning en fasering en hinderbeperkende maatregelen toe tijdens twee digitale bewonersbijeenkomsten op 9 december 2021. Collega’s uit het projectteam beantwoordden verschillende vragen die via de chat werden gesteld door de deelnemers.

Antwoord op gestelde vragen

Er kwamen tijdens de bijeenkomsten verschillende vragen via de chat binnen. De meeste vragen zijn tijdens de bijeenkomsten beantwoord. Hieronder kunt u een samenvatting van de gestelde vragen, met antwoorden, downloaden. We hebben terugkerende vragen samengevoegd, en gaan in dit document niet in op individuele of woningspecifieke vragen.

Samenvatting van gestelde vragen tijdens bewonersbijeenkomsten

Persoonlijke toelichting

We hadden u graag persoonlijk ontvangen en ontmoet tijdens een inloopavond. Helaas was dit door de huidige coronamaatregelen niet mogelijk. Dat neemt niet weg dat we graag met u in gesprek gaan om uw vragen te beantwoorden of een toelichting te geven.

Heeft u naar aanleiding van de presentatie vorige week nog vragen of is een gegeven antwoord niet duidelijk? Laat het ons dan weten! Dan maken we graag een individuele afspraak met u.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

Wil u dit bericht delen?