Afbeelding

Digitale informatiebijeenkomst Uithoornlijn op donderdag 9 december

Katja Torbijn | woensdag 17 november 2021
Katja

De voorbereidende werkzaamheden voor de Uithoornlijn zijn bij de spoordijk en halte Uithoorn Centrum in volle gang. In januari 2022 start de bouw van de tramlijn officieel. We kunnen ons voorstellen dat u, nu de eerste werkzaamheden zichtbaar zijn, vragen heeft. Samen met Dura Vermeer informeren we u graag over onder andere de planning, het ontwerp, de aanpak, bouwroutes en manieren waarop we hinder voor de omgeving voorkomen of beperken. We nodigen u van harte uit voor een digitale informatiebijeenkomst op donderdag 9 december 2021.

Digitale bijeenkomst

We hadden u graag persoonlijk ontvangen. Vanwege de huidige coronamaatregelen en de oproep om het aantal contactmomenten te verminderen, kiezen we toch voor een digitale bijeenkomst. Via een online presentatie nemen we (projectorganisatie en Dura Vermeer) u mee in het ontwerp, de planning en aanpak. Eventuele vragen kunt u tijdens deze online bijeenkomst stellen via de chatfunctie.

  • Datum: donderdag 9 december 2021
  • Tijd: 16.30 en 19.30 uur
  • Locatie: online, u ontvangt een link bij aanmelding

Aanmelden en meer informatie

Wilt u deelnemen aan één van de digitale bijeenkomsten? Meldt u zich dan aan via info@uithoornlijn.nl of 020-4704070. Wilt u bij uw aanmelding uw e-mailadres en het gekozen tijdstip vermelden? U ontvangt enkele dagen voor de bijeenkomst meer informatie en de deelnemerslink.

Wilt u geen nieuws missen? Meldt u dan aan voor de digitale nieuwsbrief, de automatische e-mailnotificatie of volg het project via Facebook of de BouwApp.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

Wil u dit bericht delen?