Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English
Afbeelding

Start aanleg bouwterrein medio januari 2021

Katja Torbijn | woensdag 6 januari 2021
Katja

Om de hinder voor omwonenden van het projectgebied zoveel mogelijk te beperken, kiest Dura Vermeer ervoor om een ​​bouwterrein aan te leggen net buiten de bebouwde kom van Uithoorn. Dit bouwterrein dient als opslagterrein van machines en bouwmateriaal en als werk- en eetlocatie voor het bouwend personeel. Door deze bouwhub zijn er in Uithoorn zelf minder (grote) bouwterreinen nodig voor de aanleg van de Uithoornlijn.

Locatie

Dura Vermeer legt de bouwhub aan tegen de oude spoordijk, tussen Op de Klucht en de N201. De aanleg start medio januari 2021 en duurt tot begin april 2021. Dit bouwterrein blijft in gebruik tot einde van het project. We verwachten dat omwonenden weinig tot geen hinder ervaren van de activiteiten op het bouwterrein.

Het bouwterrein is bereikbaar via de N521 (Zijdelweg). Vanaf het bedrijventerrein legt Dura Vermeer een bouwweg (groen op de plattegrond) aan naar de bouwhub (rood op de plattegrond). Op het bouwterrein komt een bouwkeet van twee verdiepingen te staan. Aan de zijde van Op de Klucht komt een grondwal. Dit onttrekt het bouwterrein voor omwonenden aan het zicht en dempt het geluid dat vanaf het werkterrein komt.

Werktijden en hinderen

Dura Vermeer werkt tussen 07.00 en 19.00 uur aan de aanleg van de bouwhub. Mogelijk ondervinden direct aanwonenden lichte geluidhinder van de werkzaamheden. Er rijdt geen bouwverkeer over Op de Klucht voor de aanleg van de bouwhub.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

Wil u dit bericht delen?